Reinilä

Tytär ja kaksi lapsenlasta
Suurlähettiläs (eläkkeellä)
Lauttasaaren seurakuntaneuvoston jäsen 2011-2014; 2015-2018
Kirkon Itä-Eurooppa työryhmä (ulkoministeriön edustajana): 2011-2013; 2014-2016; 2017-2019
Seurakuntayhteys on minulle tärkeä. Sunnuntain jumalanpalvelukset antavat voimaa ja siunausta alkavaan viikkoon. Toivoisin, että myös tulevat sukupolvet saisivat kokea seurakuntayhteyden tuoman siunauksen ja sen vuoksi toimin pyhäkouluopettajana.
Tulevan neuvostokauden haasteena on mm. kirkkorakennuksen remontti. Haasteena on varmistaa, että seurakunnan eri työmuotojen tilatarpeet tulevat huomioiduiksi. Erityishuolenani on se, että pyhäkoulut voitaisiin pitää samanaikaisesti sunnuntain pääjumalanpalveluksen kanssa myös kirkon uusituissa tiloissa.
Yhteystiedot:
laura.reinila(at)gmail.com