Merenlahti

Merenlahti_Petri
Numerot: 28 Seurakuntaneuvosto
Ikä: 48
Koulutus ja ammatti: TT, pastori, Helsingin yliopiston tutkijatohtori ja Kirkon Ulkomaanavun johtava asiantuntija.
Perhe: Naimisissa, kolme lasta.
Luottamustehtävät: Ihmisoikeusvaltuuskunnan jäsen, toiminut muun muassa Suomen Amnestyn puheenjohtajana sekä Amnestyn kansainvälisessä johtokunnassa.
Lauttasaaren seurakuntaneuvostossa vuodesta 2011
Mitä seurakunta minulle merkitsee ja mitä asioita erityisesti haluaisin edistää luottamustehtävissä. Olen asunut Lauttasaaressa kaksivuotiaasta. Kirkonmäellä olen viettänyt aikaa muun muassa partiolaisena, nuorten Krypta-klubin isäntänä, iltapäiväkerholaisten vanhempana ja luottamushenkilönä.Ihannekirkkoni on ihmisläheinen ja hyvä kuuntelemaan. Minusta luottamushenkilön pitää osata katsoa tulevaisuuteen, hoitaa taloutta vastuullisesti ja huolehtia siitä, että kaikki jäsenet voivat tasapuolisesti tuntea kirkon omakseen.
Sähköpostiosoite: petri.merenlahti(at)gmail.com