Mattila

KARI

Ylikonstaapeli
Seurakunnassa: Lauttasaaren seurakuntaneuvoston varajäsen, kirkkoväärtien vastuuhenkilö, Julistustiimin vastuuryhmän jäsen, ehtoollisavustaja sekä Lauttasaaren kamarikuoron jäsenMuualla: Useiden eri yhdistysten/järjestöjen hallituksen jäsen
Lauttasaaren seurakunta on minulle hyvin läheinen ja tuttu instituutio. Lähes joka viikko osallistus messuun ja vierailen kirkon tiloissa eri tapahtumissa ja harrastus/vastuupiireissä. Seurakunnan hallinnossa toimimalla olen syvällisemmin tutustunut sen toimintaan, hallintoon ja henkilökuntaan ja talouteen.
Haluan edistää, että lauttasaarelaiset ensiksikin paremmin löytäisivät seurakuntamme palvelut ja että messuissakäynti lisääntyisi. Tuen ennakkoluulottomasti seurakuntamme hyvää kehitystä nykyajan vaatimusten mukaiseksi.
Kuuntelen seurakuntalaisia ja tuon heidän toiveensa esiin neuvostossa, mikäli se on mahdollista. Olen aktiivisesti kehittämässä ja tukemassa vapaaehtoistyön laajenemista seurakunnassamme.
kmattil2(at)welho.com