Lehtovirta

RIITTA HELENA

Hallintotieteiden maisteri, eläkeläinen.
Olen toiminut sairaalassa apuhoitajana ja ammattiyhdistysliikkeen palveluksessa tehnyt pitkän työurani sekä keskusjärjestö STTK:ssa.
Aiempaa kirkonhallinnollista toimintaa minulla ei ole.
Aikuinen poika
Työaikana toiminut useissa valtion neuvottelukunnissa ja toimikunnissa jäsenenä ja varajäsenenä.
Kunta-alan eläkeneuvottelukunnassa ja eläkelautakunnassa jäsenenä
Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmässä sekä palveluryhmässä jäsenenä
Kuntoutuslautakunnan jäsenenä
Kunta-alan erilaisissa valmistelevissa ryhmissä ja neuvotteluryhmissä jäsenenä
Lauttasaaren seurakunta on minun kotiseurakunta ja siksi merkityksellinen yhteisö. Käyn usein messussa ja muissa kirkon tapahtumissa ja etenkin konserteissa. Minulle savenvalajat-ryhmä on vuosien kuluessa tullut hyvin tärkeäksi viikottaiseksi kokoontumisryhmäksi. Haluaisin edistää seurakunnan eri toimintojen ja ruotsinkielisen seurakunnan kanssa tehtävää yhteistyötä. Taloudellisten asioiden hoitaminen ja seurakuntien tasapuolinen kohteleminen sekä toimintojen kehittäminen.
riitta.lehtovirta(at)saunalahti.fi