Juvonen

Noora

YTM, myynti- ja markkinointipäällikkö
Puoliso ja lapsi
Lauttasaaren keskustaseura ry:n hallituksen jäsen
Olen asettunut ehdolle, koska haluan vaikuttaa siihen, että seurakuntamme on jatkossakin avoimuuteen, toisten huomioon ottamiseen ja välittämiseen kannustava moderni yhteisö, jonka toiminta ja palvelut rikastuttavat laajalti lauttasaarelaisten elämää. Suunnitellaan toimintaa uusissa kirkon tiloissa niin, että se palvelee mahdollisimman hyvin meitä kaikkia.
Pienen lapsen äitinä haluan edistää toimintaa, jonka kautta seurakuntamme tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja tukea lapsiperheille ja nuorille sekä kuuntelee tarkalla korvalla heidän toiveitaan.
Seurakunta saa olla myös kantaa ottava tärkeissä yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Haluan, että seurakuntamme edistää näkyvästi sukupuolten välistä tasa-arvoa sekä pyrkii tekemään vaikuttamistyötä sen puolesta, että tulevaisuudessa myös samaa sukupuolta olevat voidaan vihkiä ja siunata avioliittoon kirkossa. Ilmasto- ja ympäristökysymyksiä ei voi jättää huomiotta seurakunnan toiminnassa.
noorajuvo(at)gmail.com