Elomaa

VILLE


Lataa esite

Numerot:
30 Seurakuntaneuvosto
Ikä:
48
Koulutus ja ammatti:
Filosofian maisteri
Perhe:
Naimaton
Luottamustehtävät:
Lauttasaari-Seuran puheenjohtaja 2009-2014
Lauttasaari-Seuran hallituksen jäsen 2001-2015
Lauttasaaren musiikkiopiston hallituksen jäsen 2016-
Suomen raitiotieseuran puheenjohtaja 2017-
Lauttasaaren seurakuntaneuvoston jäsen 2014-
Mitä seurakunta minulle merkitsee ja mitä asioita erityisesti haluaisin edistää luottamustehtävissä.
Mitä seurakunta minulle merkitsee
Olen asunut koko ikäni Lauttasaaressa ja Lauttasaaren kirkko on ollut tuttu paikka lapsesta alkaen. Soitan harrastuksekseni urkuja ja esiinnyn myös erilaisissa tilaisuuksissa. Toimin säännöllisesti messuavustajana kirkossamme ja varsinkin ehtoollisen jakaminen on minulle erityisen tärkeä tehtävä. Olen ollut Lauttasaaren seurakuntaneuvoston jäsen viimeiset neljä vuotta ja tässä tehtävässä olen saanut hyvän kokemuspohjan seurakuntamme asioiden hoitamisesta.
Olen toiminut Lauttasaari-Seurassa 27 vuotta, joista kuusi vuotta puheenjohtajana ja 15 vuotta hallituksessa ja nyt vedän yhdistyksen historiatyöryhmää. Lauttasaaren musiikkiopiston hallituksen varapuheenjohtajana toimin myös kaupunginosamme lasten musiikin opetuksen puolesta. Koska olen toiminut pitkään erilaisissa luottamustehtävissä Lauttasaaressa, tunnen kaupunginosamme asiat syvällisesti.
Mielestäni on tärkeää, että seurakunta ja kirkko ovat kaikkia varten. Iästä, sukupuolesta ja etnisestä taustasta riippumatta jokaisen tulee voida pitää kotikirkkoaan ja kotiseurakuntaansa hyvänä paikkana. Seurakunta tekee hyvin tärkeää työtä auttaen eri tavoin vaikeuksissa olevia ihmisiä. Lauttasaaressa kirkko ei ole pelkästään kirkko, vaan myös toimintakeskus, jossa on tiloja mm. partioilla ja päiväkodeilla ja palloilusali.

Mitä asioita erityisesti haluaisin edistää seurakuntaneuvoston jäsenenä

  • Haluan edistää sitä, että Lauttasaaren kirkko on kaikkien kirkko
  • Haluan edistää kirkkomusiikkitoimintaa seurakunnassamme
  • Kirkkomme ja kaupunginosamme historian tuntevana olen kiinnostunut 1950-luvulla rakennetun Lauttasaaren kirkon arvokkaiden rakennusten ja ympäristön vaalimisesta

Mielipiteitäni kirkosta ja seurakunnasta

  • Kirkko ja seurakunta kuuluvat kaikille iästä, sukupuolesta, sukupuolisesta suuntautumisesta ja etnisestä taustasta riippumatta
  • Kirkon on oltava tasapuolisesti traditioita kunnioittava ja uudistumiskykyinen
Sähköpostiosoite:
ville.elomaa(at)outlook.com

Miten äänestän?